101 DAGES 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Vores produkter er blevet testet af mange glade og tilfredse kunder. Derfor er vi overbeviste om, at produkterne fungerer som lovet, og derfor tilbyder vi 101 dages 100% tilfredshedsgaranti. Det vil sige at du kan tage produktet i brug og se om det er noget for dig, hvis det derimod ikke er noget for dig, så skal du blot sende produktet retur og vi refunderer alle dine penge. 

Vores tilfredshedsgaranti gælder kun, hvis produktet ikke har forvoldet sig skade. Så vi råder dig til at passe godt på produktet, hvis du har i tankerne om at gøre brug af din 101 dages tilfredshedsgaranti. Læs mere her.

101 dages pengene-tilbage-garantien gælder kun, hvis du har afprøvet produktet i 2 måneder (60 dage), ellers er det kun den normalt 14 dages returret som er gældende. 

Grunden til at vi sætter et krav i forhold til vores 101 dages tilfredshedsgaranti, er at vores interne studier og test viser at, man som minimum skal have afprøvet produktet i 60 dage, inden man kan konkluderer om man får virkningen eller ikke. 

Vi råder dig til at tage kontakt til os via vores kundeservice mail: info@reliefr.dk, inden du vil gøre brug af din 101 dages 100% tilfredshedsgaranti, så vi kan arrangere returnering af din ordre.